المقادير
نصف كيلو دقبق
100 جرام زيت
معلقه صغيرة ملح
ماء دافىء للعجن حسب العجينه
الطريقة
تضاف جميع المكونات مع بعض وتعجن بالماء حتى تتكون عجينه غير لاصقه باليد وتترك العجينه ترتاح حوالى نصف ساعه
ثم تقطع العجينه لقطع متساويه
ثم تفرد بالنشابه حوالى سمك نصف سم بالحجم الى انتى عايزاه
وبعد ذلك تقلى فى زيت ساخن عميق
والملحوظه المهمه انك وانتى بتحمريها فى الزيت
تأخذى الزيت بالكبشه وتوضعييه على الرغيف من فوق حتى يرتفع جيدا
النقطه ده مهمه جدا حتى يرتفع كويس
ونضعه على ورق شفاف ويقدم