المكونات
علبة كريم نيفيا او جليسوليد يعنى
اى كريم يكون تقيل ويستحمل الاضافات
3 معالق كبار شبة مطحوونة مع مكعب مسك
نقطتين من العود
نقطتين بس ليمون وممكن بلاش خالص
وفنجان نصة ماء ورد ونصة منقوع المرة
المرة هى مر البطارخ بتجيبى قطعة كبيرة
وتحطى عليها كوب ماء مغلى وتترك منقوعة لتانى يوم
وبستخدم المحلول بتاعها
الطريقة
هتقلبى كلة على بعضة وتزودى شوية شوية من سائل ماء الورد والمرة
لحد ما يبقى كريمى
عاوزاة سائل شوية اخف من اللوشن زودى السائل
وحطية فى علبة فيها بلية دوارة
علبة كريم نيفيا او جليسوليد يعنى
اى كريم يكون تقيل ويستحمل الاضافات
3 معالق كبار شبة مطحوونة مع مكعب مسك
نقطتين من العود
نقطتين بس ليمون وممكن بلاش خالص
وفنجان نصة ماء ورد ونصة منقوع المرة
المرة هى مر البطارخ بتجيبى قطعة كبيرة
وتحطى عليها كوب ماء مغلى وتترك منقوعة لتانى يوم
وبستخدم المحلول بتاعها
الطريقة
هتقلبى كلة على بعضة وتزودى شوية شوية من سائل ماء الورد والمرة
لحد ما يبقى كريمى
عاوزاة سائل شوية اخف من اللوشن زودى السائل
وحطية فى علبة فيها بلية دوارة