المقادير
1/2 كوب دقيق
3 ملاعق لبن بودرة
ملعقة خميرة فورية
مقدار ملح
ملعقة سكر
ملعقة زبدة
مقدار ماء دافىء للعجن
عدد 1 بيضة ومشروم
للحشو:
فراخ أو عصاج أو جبنة أو لانشون أو سوسيس حسب الرغبة
التحضير:
بنخلط المكونات كلها ونتركها تخمر ربع ساعة ودة شكلها
وبعد كدة بنحضر الحشو وهو عبارة عن لحمة معصجة أو لانشون وفلفل رومى احمر واخضروبقدونس مفروم ناعم ومشروم
وبنكون مقطعين العجينة كور صغيرة
وبعدين نفرد العجينة على شكل دائرة صغيرة
الطبخ:
نحط جزء من الخلطة على حرف الدايرة
ونتنى الحرف التانى ونخليها زى السندوتش ونقفل الحروف بالشوكة
وبعدين ندهن الوجة بالبيض المخفوق ونرش علية جبنة موزاريلا
وتدخل الفرن لحد ما تستوى والجبنة تسيح ودة شكلها جوة الفرنوتقدم وهى ساخنة
وقت الطهي:
40 دقيقة
1/2 كوب دقيق
3 ملاعق لبن بودرة
ملعقة خميرة فورية
مقدار ملح
ملعقة سكر
ملعقة زبدة
مقدار ماء دافىء للعجن
عدد 1 بيضة ومشروم
للحشو:
فراخ أو عصاج أو جبنة أو لانشون أو سوسيس حسب الرغبة
التحضير:
بنخلط المكونات كلها ونتركها تخمر ربع ساعة ودة شكلها
وبعد كدة بنحضر الحشو وهو عبارة عن لحمة معصجة أو لانشون وفلفل رومى احمر واخضروبقدونس مفروم ناعم ومشروم
وبنكون مقطعين العجينة كور صغيرة
وبعدين نفرد العجينة على شكل دائرة صغيرة
الطبخ:
نحط جزء من الخلطة على حرف الدايرة
ونتنى الحرف التانى ونخليها زى السندوتش ونقفل الحروف بالشوكة
وبعدين ندهن الوجة بالبيض المخفوق ونرش علية جبنة موزاريلا
وتدخل الفرن لحد ما تستوى والجبنة تسيح ودة شكلها جوة الفرنوتقدم وهى ساخنة
وقت الطهي:
40 دقيقة